Såld

Kummelnäs, Nacka

Frövägen 3

Slutpris: 5 550 000 kr

Frövägen 3

Bygg drömhuset! Byggklar tomt med kommunalt VA och fiber!

Bygg drömhuset och bli först att kliva över tröskeln! Generös byggrätt erbjuds här på Frövägen 3!

Drömmen om att bygga nytt kan bli sann! Tänk att bygga drömhuset och vara först med att kliva in genom dörren. Det luktar kanske fortfarande nymålat? Det finns inga repor i golvet och det är ingen som använt vitvarorna. Planlösningen är anpassad för att passa just din familj och era unika behov. Allt är rent och nytt, rummen står där och väntar på att du ska färgsätta med din personlighet och stil.

Soligt och fint läge med vacker natur runtomkring. Ett bra läge på en lugn och mysig gata. Perfekt för de som vill ha det riktigt lugnt och skönt och ändå nära till stan.

Väl tilltagen tomt om hela 2170 kvm med en fin variation av gräs, bergshäll och träd. På fastigheten finns ett bostadshus av äldre standard med en större tillbyggnad. Tillbyggnaden är enbart ett skal och huset har låg standard med renoveringsbehov. Det finns två fungerande kakelugnar och en vacker vedspis. På tomten finns ytterligare två byggnader som används som förråd. Båda med enkel standard och renoveringsbehov. Båda hänger ihop med grannarnas byggnader.

Kommunalt VA finns vid tomtgräns. Fiber är indraget.

För detaljfrågor kring bygglov, vänligen kontakta Stadsbyggnadsservice. stadsbyggnadsservice@nacka.se, bygglov@nacka.se eller 08-718 94 46.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad