Såld

Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Frödingsvägen 5, 2tr

Slutpris: 3 620 000 kr

Frödingsvägen 5, 2tr

Smakfullt renoverad bostad med välbevarad 30-talscharm!

Varmt välkomna till denna smakfullt renoverade bostad med välbevarad 30-talscharm! Här har ni det optimala boendet för paret likväl som för singeln med ett trivsamt kök med pardörrar mot vardagsrummet som skapar en öppen och social atmosfär. Ni har även gott om förvaring och ett rymligt sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och förvaring. Badrummet går i ljusa kulörer och med plats för tvättmaskin. Bostaden pryds av flertalet charmiga originaldetaljer såsom speglade pardörrar, stora fönsterpartier med spanjoletter och djupa fönsternischer i kolmårdsmarmor, vackra trägolv och en generös takhöjd.

Här bor du i lugnt toppläge på Kungsholmen i populära Fredhäll i en av Stockholms största föreningar med god ekonomi och välskötta fastigheter. Granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i idylliska kvarter. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och T-bana Kristineberg bara någon minut bort. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till city på ca 10 minuter. I området finns flertalet trevliga restauranger, bl a. populära Solstugan i Fredhäll och Piren nere vid Hornsbergs Strand. Här finns både lekparker och skolor för den stora familjen och för den sportiga typen finns utomhusgym, tennishall, fotbollsplan, minigolf och båtklubb. En kort promenad bort ligger Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker och närservice.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad