Såld

Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Frödingsvägen 3,

Slutpris: 7 500 000 kr

Frödingsvägen 3,

Fint renoverad vindsetage med balkong i väst!

Fint renoverad vindsetage med balkong i väst! Nu saluförs detta fantastiska boende med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en fridfull utsikt över himmel och trädkronor. Genomgående för bostaden är charmiga originaldetaljer såsom en generös takhöjd, fönsterpartier med spanjoletter och speglade dörrar. Lägenheten är smart planerad med ett påkostat kök med anslutning till balkong, trivsamt vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin på entréplan. Bostadens övre plan erbjuder två sovrum med generösa klädkammare och ett luftigt sällskapsrum. På det övre planet har ni flertalet karaktäristiska vindsdetaljer såsom synliga takbjälkar, öppet till nock och fönsterkupor.

Här bor du i lugnt toppläge på Kungsholmen i populära Fredhäll i en av Stockholms största föreningar med god ekonomi och välskötta fastigheter. Goda parkeringsmöjligheter på gatan. Föreningen har installerat laddare för elbil som alla i föreningen kan nyttja till låg kostnad (10 öre extra per kWh). Granne med härliga grönområden och mysiga badklippor i idylliska kvarter. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och T-bana Kristineberg bara någon minut bort. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till city på ca 10 minuter. I området finns flertalet trevliga restauranger, bl a. populära Solstugan i Fredhäll och Piren nere vid Hornsbergs Strand. Här finns både lekparker och skolor för den stora familjen och för den sportiga typen finns utomhusgym, tennishall, fotbollsplan, minigolf och båtklubb. En kort promenad bort ligger Lindhagens galleria med ett varierat utbud av butiker och närservice.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad