Såld

Fålhagen, Uppsala

Frodegatan 33E

Slutpris: 2 000 000 kr

Frodegatan 33E

Mycket charmig och tilltalande 1,5:a med balkong i soligt läge!

Välkommen till denna rymliga och hemtrevliga 1,5:a med stor balkong mot föreningens trädgård. En mycket charmig lägenheten i genomgående fint och tilltalande skick med bl a äldre bevarade originalträgolv och kök som omsorgsfullt upprustats.
Planlösningen erbjuder dig plats för allt du kan önska. Köket är stort och ljust med moderna vitvaror och plats för matbord för 4 personer. Vardagsrummet rymmer din soffgrupp och skrivbord och har en praktisk sovalkov som skärmar av en större säng och frigör mycket god förvaringsyta i klädkammare med elfa-system. Från vardagsrummet når du även lägenhetens balkong med många soltimmar och härlig trädgårdskänsla, riktad mot föreningens grönskande gård. Badrummet är smakfullt renoverat med dusch. Förvaringsmöjligheter i två externa förråd. Snabbt tillträde möjligt!

På Frodegatan 33 E bor du i en familjär förening med villakänsla. Här kan du nyttja föreningens grönskande trädgård med utemöbler och grill eller sällskapsrummet med biljardbord och pingis, bastun samt snickeriverkstaden. Belägen med ett utmärkt pendlarläge, med nära till allmänna kommunikationer som resecentrum samt med handel och service på gångavstånd. Samtidigt som läget är centralt är det en mycket lugn gata med flera grönområden och parker i närområdet och ytterst lite trafik.

Varmt välkommen till visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Frodegatan 33E, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad