Såld

Fålhagen, Uppsala

Frodegatan 17B

Slutpris: 1 695 000 kr

Frodegatan 17B

Välplanerad etta med sovalkov, belägen högst upp i huset med en solig balkong i söderläge!

Välkommen till denna kvadratsmarta etta i bra skick. Lägenheten ligger i attraktiva Fålhagen, precis intill stadskärnan och resecentrum. En perfekt lägenhet för dig som studerar eller pendlar och önskar bo centralt. Lägenheten är belägen högst upp i huset med fri utsikt över trädkronorna och den gröna innergården.

Planlösningen är välplanerad och fördelar sig på en hall med modernt arbetskök. I det rymliga vardagsrummet finns det gott om plats för både soff- och matgrupp. Därutöver finns en sovalkov där du smidigt får undan sängen, i dagsläget finns en platsbyggd sängstomme med förvaringsmöjligheter i sovalkoven. Från vardagsrummet nås lägenhetens solsäkra balkong i söderläge, här har du sol i stort sett hela dagen. Du får även ett fräscht och helkaklat badrum med dusch. Till lägenheten finns förvaringsmöjligheter i ett förråd beläget på samma våningsplan som lägenheten samt ett i källarplan.

Här bor du i en stabil och bra förening med god ekonomi! Som boende får du bl a tillgång till en stor och trevlig innergård med planeringsmöjligheter i pallkragar, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

Fålhagen är ett attraktivt område beläget i lugn omgivning och med endast några minuters promenadavstånd till resecentrum och city. På vägen dit passerar du bl a restauranger, gym och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, systembolag och apotek. I det direkta närområdet finner du även ytterligare större livsmedelsbutik med apotek. Universitetsområdet når du med en cykeltur på endast några minuter eller genom bra bussförbindelser. Samtidigt som du får ett centralt läge behöver du inte oroa dig för någon trafik. Vägen vid fastigheten är ytterst lite trafikerad och lägenheten är riktad mot innergården.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad