Såld

Fålhagen, Uppsala

Frodegatan 15A

Slutpris: 3 245 000 kr

Frodegatan 15A

Trea med möjlighet till uthyrningsdel!

Ljus och välplanerad trea med bevarad 40-talscharm, med två separata ingångar och möjlighet till uthyrningsdel! Belägen högst upp på våning 3, med fri utsikt över innergårdar och härligt ljusinsläpp under hela dagen. Ett centralt men samtidigt lugnt läge i trivsamma Fålhagen!

I dagsläget nyttjas lägenheten som en trea men kan delas upp och användas som en tvåa med separat uthyrningsdel. Planlösningen i "tvåan" fördelar sig på en rymlig hall med förvaring i inbyggd garderob med överskåp. Ett ljust och luftigt vardagsrum med plats för soff- och matgrupp samt utgång till lägenhetens balkong i ett solsäkert sydvästläge. Ett mysigt kök med originalinredning bevarad och plats för matbord. Ett rymligt sovrum som rymmer dubbelsäng och förvaring i inbyggda garderober med överskåp samt ett helkaklat badrum med dusch. "Ettan" med separat ingång har en egen hall med förvaring i garderob, ett luftigt rum med plats för säng, soff- och matgrupp samt ett wc.

Brf Ymergården är en nästintill skuldfri förening med synnerligen god ekonomi och låga avgifter med det mesta inkluderat i avgiften. I föreningens källarplan finns gott om gemensamma utrymmen; tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, övernattningsrum, gillestuga och hobbyrum. Innergården ger en härlig idyllisk känsla med möjlighet till odling i pallkragar, mysiga uteplatser, pergola och grillplats. Goda parkeringsmöjligheter på gård med relativt kort kötid samt boendeparkering i området.

På Frodegatan bor du centralt med mycket bekvämt gångavstånd till Resecentrum vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss och tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl a mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala Konsert och Kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Frodegatan 15A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad