Såld

Fålhagen, Uppsala

Frodegatan 14 A

Slutpris: 2 650 000 kr

Frodegatan 14 A

Unik och toppfräsch tvåa belägen i gårdshuset på Frodegatan 14 a

Ljuvlig lägenhet, belägen i det nygamla gårdshuset på Frodegatan 14 a. Här bor du i ett luftigt hem som erbjuder en kombination av det bästa - bevarad 40-talscharm och absolut toppskick med en modern planlösning. Exklusivt utrustad med bl.a. granitskiva i köket, djupa fönsternischer och vackert parkettgolv. Lägenheten bjuder in till ett socialt liv, tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och den väl tilltagna uteplatsen om ca 11 kvm. Sovrummet har du separat från resten av lägenheten, med garderobsvägg och ett intilliggande stort badrum.

Som boende Fålhagen lever du i ett av Uppsalas populäraste bostadsområden. Här ges ett ypperligt pendlarläge, endast några få minuter promenad till Resecentrum - centralt men ändå tryggt och stillsamt utan störande trafik. Det finns gott om service i området, såsom torghandel på Vaksala torg, livsmedelsbutiker och apotek. Föreningens medlemmar har tillgång till bl.a. övernattningsrum, cykelförråd och gemensam tvättstuga. Härlig och uppväxt innergård med pergola, sittgrupper och grillmöjligheter.

Lägenheten är något utöver det vanliga och upplevs allra bäst på plats. Varmt välkommen hem!

Josefin Burell
Ansvarig mäklare

Josefin Burell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Josefin
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad