Såld

Fålhagen, Uppsala

Frodegatan 13A

Slutpris: 1 900 000 kr

Frodegatan 13A

Nu finns tillfälle att förvärva en modernt renoverad och välplanerad 1,5:a om 39 kvm, belägen i välskött bostadsrättsförening på en av Fålhagens mest attraktiva adresser. Optimal planlösning som lämpar sig både för en eller två personer.

Lägenheten är trevligt renoverad och här har flera av de tidstypiska detaljerna bevarats, bland annat vackra beslag, fönsterbrädor i sten samt fina fönsternischer.

Planlösningen erbjuder hall med garderob, separat sovdel med plats för säng och förvaring under sängen och i klädkammaren, välutrustat och modernt kök med matplats, luftigt vardagsrum med plats för matbord samt utgång till balkong med utsikt mot föreningens innergård och stamrenoverat badrum med vikbara duschväggar i glas. Genomgående fina ytskikt och en generös takhöjd med spotlights i taket.

Här bosätter du dig i ett perfekt läge med direkt närhet till Resecentrum, Uppsala city samt all tänkbar service att önska. Rakt utanför bostaden ligger vackra S:t Göransparken. Stabil och välhållen bostadsrättsförening med flera av de stora renoveringarna utförda och där mycket inkluderas i avgiften. Förvaring i tre förråd.

Anmäl ditt intresse redan idag, varmt välkommen på visning!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Frodegatan 13A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad