Såld

Fålhagen, Uppsala

Frodegatan 12A

Slutpris: 3 200 000 kr

Frodegatan 12A

Charmig gavel-2,5:a från 30-talet med fönster i tre väderstreck samt balkong mot S:t Göransparken!

En och en halv trappa upp i huset ligger denna välplanerade gavel-2,5:a med balkong i sydväst och fri utsikt över grönskande S:t Göransparken.

Underbart hem med fina rumssamband, välbevarad charm och fönster i tre väderstreck. Trevligt nyrenoverat kök från 2020 med två fönster och köksö. Rymligt sovrum med gott om förvaring i inbyggd samt fristående garderob, plats för dubbelsäng med nattduksbord. Stort vardagsrum varifrån balkongen med kvällssol nås. Centralt i bostaden är halvrummet med gavelfönster, optimal yta för en trevlig matplats eller skrivbordshörna. Stamrenoverat badrum från -97 med duschhörna med glasdörrar samt förberett för tvättmaskin. Ljus genomgående planlösning med vacker stavparkett i vardagsrum och halvrum som löper vidare in i hallen. Plankgolv i sovrum och kök. Vidare finner du många härliga detaljer som vittnar om -30 talet med bl.a. generös takhöjd och djupa fönsterbrädor i sten.

Välskött förening som disponerar över en lugn och mycket vacker gård med gott om plats för grillning och en stund i solen. Belåning om endast 2 590 kr/kvm (årsredovisning 2022-21) och har under lång tid kunnat bibehålla låga avgifter. El- och stamrenovering gjordes 1997, renovering av fönster och balkongdörrar 2011 samt byte till säkerhetsdörrar 2016. Bostadsrättsinnehavaren disponerar tre förråd, varav ett beläget på vinden samt två i källaren.

En av många anledningar till att så många vill bo i Fålhagen är charmen att bo centralt med ändå i ett lugnt och fridfullt område! Det centrala läget ger dig närhet till Vaksala torg, S:t Göransparken, Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger. Uppsala konsert och kongress har du inom bekvämt promenadavstånd. Här har du inte bara närhet till shopping och service, det stadsnära läget ger dig knappt 5-10 minuters promenadavstånd till Resecentrum, vilket gör denna bostad alldeles utmärkt även för pendlaren! För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans båda påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Frodegatan 12A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad