Såld

Fålhagen, Uppsala

Frodegatan 12 B

Slutpris: 2 550 000 kr

Frodegatan 12 B

Högt belägen 2:a med underbar utsikt över S:t Göransparken och vackra omgivningar i Fålhagen!

Välkommen till en mycket tilltalande genomgångslägenhet belägen i välskött 1930-talsfastighet i attraktiva kvarter. Balkong med eftermiddagssol och vacker utsikt mot S:t Göransparken.

Bostaden har tidstypiska detaljer såsom spegeldörrar, fönster med djupa nischer, vackra trägolv, fiskbensparkett samt högt i tak vilket ger lägenheten karaktär och en härlig känsla. Planlösningen fördelar sig på välkomnande hall, mindre sovrum, charmigt kök med delvis bevarad skåpinredning och plats för matbord, luftigt vardagsrum med utgång till balkong i fritt soligt läge samt badrum med badkar.

Välskött förening som disponerar över en lugn och mycket vacker gård med gott om plats för grillning och en stund i solen. Ett mycket eftertraktat läge med promenadavstånd till centralstationen, trevliga restauranger och affärshuset Kvarnen med många butiker.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Frodegatan 12 B, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad