Såld

Fålhagen, Uppsala

Frodegatan 10 C

Slutpris: 2 400 000 kr

Frodegatan 10 C

Spektakulär och välplanerad etta i anrika Tripolis!

Bostaden karaktäriseras av vackra tidsenliga detaljer såsom spröjsade fönster med djupa fönsternischer, vackra trägolv och en imponerande takhöjd på över tre meter. Lägenheten har ett tyst och rofyllt läge med ett fint ljusinsläpp från fönster med intagande utsikt mot den vackra innergården.

Som medlem i Brf Tripolis så kan du njuta av härliga innergårdar med pergola, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Här bor du med ett lugnt läge i mycket attraktiva kvarter med direkt närhet till resecentrum och Vaksala torg med handel och service. För den som vill gå ut och äta så finns flera av de mest uppskattade krogarna inom gångavstånd.

Måste upplevas, varmt välkomna!

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Frodegatan 10 C, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad