Såld

Kungsholmen, Stockholm

Fridhemsgatan 64A

Slutpris: 3 400 000 kr

Fridhemsgatan 64A

Sekelskiftesbostad i toppläge med balkong belägen mot lugn innergård

Här presenteras en ljus och ytterst välplanerad bostad med toppläge på Kungsholmen. Belägen över idyllisk innergård med alla fönster mot lugn gård och en stor balkong med soligt läge. Genomgående viskas det om detaljer från byggåret, 1904, med spröjsade fönster, djupa fönsternischer och generös takhöjd. Två stora fönsterpartier skänker ett härligt ljusinsläpp till bostaden och bidrar till en härlig prägel på denna bostad.

- Bottenvåning från trapphuset men våning två mot innergård
- I toppläge med närhet till allt
- Promenadavstånd till Norr mälarstrand, Vasastan och City
- Rikligt utbud med restauranger och butiker
-Stabil förening
-Genomgående bra skick
-Social planlösning
-Balkong mot lugn innergård

Lägenheten disponeras över en rymlig hall med avhängning och förvaring genom ett platsbyggt hyllsystem. Ett stilrent och socialt kök med öppen social planlösning mot allrum. Rummet rymmer såväl matgrupp som soffa och övrigt möblemang enligt önskemål. En sovalkov som skiljs av genom en stilren vägg i industriglas. Pricken över i:et i bostaden är en stor balkong belägen mot en lugn och solig innergård.

Som en del av Brf Kättingen 25 tillhör du en äkta och stabil bostadsrättsförening som äger marken och består av 42 lägenheter och 1 lokal. Majoriteten av de större renoveringarna är utförda.

Kungsholms Strand kan, med sitt läge invid vackra Karlbergssjön och Karlbergskanalen, bäst beskrivas som toppläge på Kungsholmen! Här finns härliga promenad- och joggingstråk och den fina strandpromenaden ligger precis utanför porten. Här bor man lugnt och idylliskt men med Fridhemsplans citypuls bara några minuter bort. Västermalmsgallerian erbjuder gott om shoppingmöjligheter och runt Fridhemsplan finns ett stort utbud av välkända restauranger och butiker. Läget är också optimalt för den som vill ha närhet till Vasastan och trendiga Rörstrandsgatan med sitt trevliga utbud av restauranger och butiker. Ypperliga kommunikationer genom Fridhemsplan som är en knutpunkt för flertalet busslinjer. Här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter

-En personlig favorit är att boka bord på kvarterskrogen och prisbelönta AG :s som drivs av stjärnkocken Johan Jureskog . Ett besök du kommer berätta om för dina nära och kära.

William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad