Såld

Kungsholmen, Stockholm

Fridhemsgatan 64, 5tr

Slutpris: 6 100 000 kr

Fridhemsgatan 64, 5tr

Fantastisk vindslägenhet med magisk utsikt!

Välkommen till denna vindslägenhet högt upp bland takåsarna med solig terass och helt otrolig utsikt!

- Högst upp
- Terass/altan
- Sol från morgon till sen eftermiddag
- Öppen spis
- Takfönster
- Hiss hela vägen till våningsplanet
- Perfekt läge
- Utmärka kommunikationer, T-bana och Buss vid Fridhemsplan

Denna jättefina vindslägenhet har alla detaljer man förväntar sig såsom högt i tak, härligt ljusinsläpp, öppen spis, takfönster, synliga takbjälkar och rymlig altan.
Optimal planlösning med vardagsrum och kök i öppen planlösning med gott om plats för soffgrupp och matplats för minst 4 personer, ett stort rymligt sovrum och ett helt fantastisk badrum med dusch, badkar, tvättmaskin och dubbelhandfat.
Hela lägenheten har fina trägolv och härligt ljusinsläpp genom rejäla fönsterpartier, takfönster och altandörr. Solen kan avnjutas från morgon till sen eftermiddag på altanen.

Kungsholms Strand kan, med sitt läge invid vackra Karlbergssjön och Karlbergskanalen, bäst beskrivas som toppläge på Kungsholmen! Här finns härliga promenad- och joggingstråk och den fina strandpromenaden ligger precis utanför porten. Här bor man lugnt och idylliskt men med Fridhemsplans citypuls bara några minuter bort. Västermalmsgallerian erbjuder gott om shoppingmöjligheter och runt Fridhemsplan finns ett stort utbud av välkända restauranger och butiker. Ta en bit mat på Matkonsulatet eller prisbelönta AG och varför inte avsluta med en glass på FRYST. Läget är också optimalt för den som vill ha närhet till Vasastan och trendiga Rörstrandsgatan med sitt sitt trevliga utbud av restauranger och butiker. Ypperliga kommunikationer genom Fridhemsplan som är en knutpunkt för flertalet busslinjer. Här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fridhemsgatan 64, 5tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad