Såld

Stockholm

Fridhemsgatan 33, våning 4

Slutpris: 3 475 000 kr

Fridhemsgatan 33, våning 4

Välplanerad sekelskifteslägenhet på toppläge!

Sekelskifte, möjlig 2:a, högst upp, toppläge, välplanerad!
Varmt välkomna till en stilren och varsamt renoverad 1,5 a med byggår anno 1904 belägen på en mycket attraktiv adress! Här bor man med otroligt goda kommunikationer i närheten samt dagligvaruhandel runt hörnet. Med en pampig takhöjd om över tre meter och tidstrogna detaljer är detta ett hem man gärna bjuder hem folk till. Bostaden erbjuder massor av förvaring med flertalet smidiga garderobslösningar. Det helutrustade köket och fina vardagsrummet är anslutna i en öppen planlösning vilket skapar goda möjligheter till en social samvaro. De stora fönsterpartierna släpper in mycket ljus som reflekteras vackert i de ljusa ytskikten. Detta kompletteras med nyslipade, genomgående golvbrädor som skapar en vacker helhet. Även charmanta detaljer som djupa fönsternischer och spröjsade fönster förgyller lägenheten. Detta boende passar den som söker en ljus, öppen och praktisk lägenhet med närhet till allt.

Möjlig tvåa!

Brf Knoppen 21 är en äkta och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen äger marken och består idag av 47 bostadsrätter samt 1 hyreslokal. Föreningen har låg belåning; lån/kvm bostadsyta uppgick endast till 3 540 kr år 2020. Tvättstuga med full maskinell utrustning finns i källarplan. Det finns även en fin, grönskande innergård med grillplats, utemöbler och cykelförvaring.

Fridhemsplan är Kungsholmens mittpunkt med utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar, exempelvis 3 och 4. Upplev härlig stadspuls runt Västermalmsgallerian, Fleminggatan, Sankt Eriksgatan och Drottningholmsvägen. Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring som rymmer matkulturer från hela världen. Våra favoriter är AG, Roppongi och Primo Ciao Ciao. Älskar du nybakat bröd på morgonen finns här mängder av alternativ som exempelvis Fabrique och Gateau i Västermalmsgallerian. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär! Här bor du med direkt närhet till vatten och natur. Nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längs vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrands härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats! I området kring Fridhemsplan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information.
0760-524600
[email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad