Såld

Kungsholmen, Stockholm

Fridhemsgatan 29E

Slutpris: 5 800 000 kr

Fridhemsgatan 29E

Sekelskiftestvåa med absolut toppläge på Kungsholmen

Sekelskiftestvåa med toppläge på Kungsholmen

- Sekelskiftesdröm anno 1903
- Takhöjd om 3,3 m
- Vacker stuckatur i original
- Två bra klädkammare
- Genomgående bostad
- Platsbyggd bokhylla i sovrummet
- Platsbyggd bokhylla i sällskapsrummet
- Äkta stabil förening som äger marken
- Låg belåning i föreningen (4480 kr/kvm- ÅR 2022)
- Bra intäkter från hyreslokaler
- Flexibelt tillträde

Varmt välkommen till en mycket välbevarad och charmig sekelskifteslägenhet med ett absolut toppläge på Kungsholmen. Bostaden är verkligen något extra med en slående takhöjd, vacker stuckatur, takrosetter och väggspeglar samt platsbyggda stilfulla bokhyllor och skåp. Bostaden är genomgående med ljusinsläpp från två håll och här återfinns ljusa trägolv i original, höga eleganta fönsterpartier med djupa speglade nischer, speglade pardörrar och dörröverstycken. Planlösningen är idealisk med ett väl tilltaget sällskapsrum, med plats för både soffmöbler och matsalsbord, ett generöst sovrum med plats för stor säng och tillhörande möblemang samt bra förvaring i två klädkammare. Köket känns ombonat och mysigt och vetter mot den härliga innergården, här finns gott om plats i skåp och lådor samt utrymme för mindre matbord. Badrummet är sobert inrett och innehåller duschhörna, wc och handfat. Hallen upplevs rymlig med plats för klädavhängning och kanske även för ett litet hemmakontor, om så önskas. Lägenhet har ett rofyllt läge mot den vackra innergård och ett högt läge mot gatan med eleganta fönsterpartier i fil.

Brf Knoppen 20 är en äkta förening som äger marken. Föreningen har låg belåning motsvarande 4480 kr/kvm enligt ÅR 2022. Brf Knoppen består av två flerbostadshus innehållande 73 bostadsrättslägenheter samt tre lokaler som upplåts med hyresrätt och som genererar goda intäkter till föreningen. I föreningen finns gemensamma ytor i form av en vacker och grönskande gård med sittgrupper och grillmöjligheter, cykel- och barnvagnsrum, miljörum med sopsortering samt tvättstuga. Fastigheten uppfördes 1903.

Här bor ni i ett absolut toppläge på Kungsholmen med direkt närhet till såväl natur som stadspuls, shopping och kommunikation. På några minuter nås Norr Mälarstrand och Riddarfjärden med dess många mysiga restauranger och caféer, som Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen. Vid Fridhemsplan erbjuds stort utbud av service och butiker, här finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer, flertalet stadsbussar samt Arlanda Express. För rekreation finns intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet som bjuder på trevligt bad- och parkliv. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och att inte förglömma, den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje.

För mer info om bostaden, kontakta ansvarig fastighetsmäklare: Therese Nilsdotter, Widerlöv Vasastan/ Östermalm. Mob: 0706703221, Email: therese.nilsdotter@widerlov.se

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fridhemsgatan 29E, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad