Såld

Kungsholmen, Stockholm

Fridhemsgatan 15

Slutpris: 3 150 000 kr

Fridhemsgatan 15

Väldisponerad 1,5a med balkong i fritt solläge!

Balkong i fritt solläge intill Fridhemsplan i stabil förening! Nu saluförs denna välplanerade och ljusa pärla belägen i charmig 30-talsfastighet. Via hiss eller till fots nås lägenheten två trappor upp. Här slösar man inte med kvadratmetrarna och disponeringen har gjorts om för att maximera sociala ytor. Stora fönsterpartier förser lägenheten med gott om ljus. Vacker fiskbensparkett löper genomgående i bostaden och kommer väl överens med bostadens ljusa ytskikt. Köket ligger i öppen anslutning mot vardagsdelen och är mycket välutrustat. Bostadens disponering gör att den känns större än vad den är. Det finns plats för en större soffgrupp men även matbord för fyra till sex personer. Från vardagsrummet nås balkongen som ligger i soligt och fritt sydöstläge. Utöver detta erbjuder bostaden platsbyggd förvaring. Det helkaklade badrummet är fräscht och stilrent.
Bostaden passar många livssituationer; om du är student, söker övernattningslägenhet eller annars bara söker en smidig 1,5a på toppläge är detta en bra match för dig. En varm sommardag kan du på en minut traska ner till Rålambshovsparken och ta en picknick med vänner. Lika snabbt når du Norr Mälarstrand med all dess utbud av restaurang, puls och härligheter. Mälarpaviljongen och Orangeriet är två populära favoriter. För den träninssugne finns trevliga löprundor runt Kungsholmens strandlinje. Det oslagbara läget intill Fridhemsplan med kommunikationer där du snabbt når alla delar av staden, exempelvis tunnelbanans gröna och blå linje eller stadsbussarna.

Här bor du i en trygg förening som äger marken och klassificeras som äkta. Föreningen har 3 lokaler som är uthyrda och inbringar goda intäkter. Flertalet renoveringar och underhåll har utförts de senaste åren. Stambyte (V/A) genomfördes 2008 och elstigar byttes 2006. Föreningens medlemmar erbjuds tvättstuga, förråd samt cykelförråd. En annan tillgång i föreningen är dess gästlägenhet som går att hyra.

Varmt välkomna till en pärla du inte vill missa!
Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information:
0760-52 46 00
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fridhemsgatan 15, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad