Såld

Kungsholmen, Stockholm

Fridhemsgatan 10B, 1tr (våning 2) mot gård

Slutpris: 3 200 000 kr

Fridhemsgatan 10B, 1tr (våning 2) mot gård

-Tidigare bygglov för balkong
-Möjlig 2:a
-Charmigt 1920-tal
-Kök med matplats
-Generös förvaring
-Stora fönsterpartier som vetter mot innergård
-Låg avgift med kabel-TV och bredband (1000/1000) som ingår i avgiften
-Stabil och äkta förening som äger marken och har låg belåning (2 807 kr per kvadratmeter)

Nu saluförs denna klockrena lägenhet på optimal och attraktiv adress mellan Fridhemsplan och Norr Mälarstrand! Denna rymliga etta erbjuder en väldisponerad och lättmöblerad planlösning. Lägenheten har tidigare haft bygglov för balkong (behövs ansökas på nytt), vilket gör potentialen för lägenheten ännu högre. Bostaden har fräscha ytskikt och ett härligt ljusinsläpp vilket gör att den känns spatiös. Egenskaperna från byggåret gör sig påminda.
Den yteffektiva hallen sparar på kvadratmetrarna och erbjuder möjlighet för att hänga av kläder. Härifrån nås en stor klädkammare som tillhandahåller mycket god förvaring. Vardagsrummet har plats för soff- och TV-grupp, säng och mindre skrivbord. Det praktiska vinkelköket erbjuder god förvaring och här finns även matplats för 3-4 personer. Det helkaklade badrummet är stort och har tvättmaskin, dusch, WC, kommod och handdukstork.

Här bor ni i en stabil förening med mycket god ekonomi. Totala lån uppgår till 6.850.000 kr (2 807 kr per kvadratmeter bostadsrättsyta). 881 tkr i kassa. Föreningen klassas som äkta och äger marken.

Toppläge på Nedre Kungsholmen. En varm sommardag kan du på en minut traska ner till Rålambshovsparken och ta en picknick med vänner. Lika snabbt når du Norr Mälarstrand med all dess utbud av restaurang, puls och härligheter. Mälarpaviljongen och Orangeriet är två populära favoriter. För den träninssugne finns trevliga löprundor runt Kungsholmens strandlinje. Det oslagbara läget intill Fridhemsplan med kommunikationer där du snabbt når alla delar av staden, exempelvis tunnelbanans gröna och blå linje eller stadsbussarna.

För mer information, kontakta ansvarig mäklare David Garrett:
0760-524600
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fridhemsgatan 10B, 1tr (våning 2) mot gård, Såld i Kungsholmen, Stockholm Planlösning från Fridhemsgatan 10B, 1tr (våning 2) mot gård, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad