Såld

Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Fridhemsgatan 10 A, 2 tr

Slutpris: 3 950 000 kr

Fridhemsgatan 10 A, 2 tr

Stilren och ljus 1920-tals lägenhet i toppläge på Kungsholmen!

Stilren och ljus 1920-tals lägenhet belägen på lugn gata med lite trafik på nedre Kungsholmen med närhet till såväl stadspuls som vattnet vid Riddarfjärden. Bostaden är insynsskyddad och har genomgående ekstavsparkett, vita väggar, djupa dörrvalv och breda fönsterbänkar i sten. En stor ljus hall med avställningsyta och garderober med spegeldörrar som fångar det vackra ljuset från rummet intill. Två djupa valv med fina lister tar dig vidare till kök och vardagsrum. Modernt kök som går i vitt med svart-grå mosaik och bänkar i trä som matchar golvet och vägghyllorna. Dimbart ljus och fristående kyl/frys. Vardagsrummet och sovrummet har intill-liggande fönster som ger riktigt bra ljus till båda rummen, och med en fin och behaglig grön utsikt över de stora träden på föreningens gård. Vackra golv- och dörrlister och vita väggar mot ekparkett ger ett sobert och stilrent intryck. I sovrummet flödar ljuset in från det stora fönsterpartiet och den stora garderoben med spegel-skjutdörrar har smart kombinerats med sängbordsparti för att maximalt utnyttja rummet. Badrummet är renoverat (2016) med stora vita kakelplattor upp till tak, och stora gråa stenklinker på golvet. Regndusch bakom glasdörrar, infällda spotlights och här finns även tvättmaskin och handduksvärmare. I avgiften ingår värme, vatten samt 1000/1000Mbit/s bredband. Till bostaden hör ett källarförråd. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Brf Gjuteriet 8 i Stockholm är en äkta och stabil förening som äger marken. Välskött förening med flera större renoveringar som genomförts. Föreningen består av 42 bostadsrätter varav 1 hyresrätt. Hyresrätten är en dold ekonomisk tillgång och kan ge bra kapitaltillskott. Det finns en innergård med gemensam uteplats med möbler och grillplats. Man har även en grönskande yttergård med gräsmatta mot Fridhemsgatan. Cykelställ på yttergården och på innergården finns cykelförvaring under tak. Stor tvättstuga.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför gatan. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. Är du sugen på en fika är Petité France och NEWT två guldkorn som inte bör missas. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fridhemsgatan 10 A, 2 tr, Såld i Kungsholmen - Norr Mälarstrand, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad