Såld

Örsundsbro, Enköping

Frejvägen 8

Slutpris: 3 850 000 kr

Frejvägen 8

Välskött och rymlig villa i lugnt och barnvänligt läge mot allmänning

Nu finns äntligen en stor och mycket välskött villa till salu som är belägen i lugnt och barnvänligt område med en fin och lättskött tomt angränsande mot allmänning.
Huset har en total yta om hela 289 kvm och ger dig en fin planlösning med entréplan i en öppen yta som bjuder in till umgänge. Stort och fint renoverat kök med matplats, rymligt vardagsrum som har utgång till altan med bästa solläge. En halvtrappa upp från entréplanet ligger en avskild del för sovrummen och badrum. En halvtrappa ner leder till sovrum, arbetsrum, gillestuga, wc och ytterligare en halvtrappa leder ner till källarplanet med tvättstuga, bastu med duschrum, samt hobbyrum, pannrum och flera förråd. Från källarvåningen nås isolerat garage med plats för en bil samt ytterligare två bilplatser på uppfarten. Huset har effektiv uppvärmning genom bergvärme.

Det är mycket goda kommunikationer med Uppsala, Enköping och Västerås både med bil och med buss.
I Örsundsbro centrum finns bl.a. livsmedelsaffär, skola och restauranger. Ca 4 km bort ligger Alstabadet där det är allmän badplats. I Örsundsbro finns även en båtklubb där man kan ställa sig i kö för båtplats. Nära till förskola och skola.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Frejvägen 8, Såld i Örsundsbro, Enköping Planlösning från Frejvägen 8, Såld i Örsundsbro, Enköping
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad