Såld

Vasastan, Stockholm

Frejgatan 48, 2,5 tr

Slutpris: 6 000 000 kr

Frejgatan 48, 2,5 tr

Smakfullt renoverad sekelskiftestvåa med stor balkong invid Odenplan!

Varmt välkomna till denna smakfullt renoverade sekelskiftestvåa med stor balkong invid Odenplan! Här har ni en ljus och rymlig bostad med ljusinsläpp från två väderstreck, en social och öppen planlösning mellan kök och vardagrum samt en balkong mot lummig innergård. Bostaden pryds av flertalet fina originaldetaljer såsom stuckaturer, takrosetter, stora fönsterpartier och en generös takhöjd om hela 3,15 m. Lägenheten är smakfullt renoverad med ett modernt kök och ett stambytt badrum. För ytterligare förvaring har ni även ett vindsförråd.

Här bor ni i en välmående och välskött förening med goda intäkter från uppskattade restaurangen Linguini! Ni har även gott om andra trevliga restauranger, caféer, butiker och serviceställen i direkt närhet. Kommunikationerna är svårslagna med gröna linjens t-bana, pendeltåg och flertalet busslinjer som tar er genom hela länet med utgångspunkt Odenplan. Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad