Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Frejgatan 48, 1,5 tr

Slutpris: 5 400 000 kr

Frejgatan 48, 1,5 tr

Välplanerad sekelskiftestvåa med stor balkong invid Odenplan! (Möjlig trea)

Varmt välkomna till denna välplanerade sekelskiftestvåa med stor balkong invid Odenplan! (Möjlig trea) Här har ni en ljus och rymlig bostad med ljusinsläpp från två väderstreck och sovrum och balkong mot lummig innergård. Bostaden pryds av flertalet fina originaldetaljer såsom stuckaturer, takrosetter, stora fönsterpartier och en generös takhöjd om 3,10 m. Lägenheten erbjuder öppna och lättmöblerade ytor, gott om förvaring och bekvämligheter såsom tvättmaskin. Se gärna förslag om alternativa planskisser för möjlighet till ett ytterligare sovrum mot den lugna innergården. För ytterligare förvaring har ni även ett vindsförråd om ca 4 kvm.

Här bor ni i en välmående och välskött förening med goda intäkter från uppskattade restaurangen Linguini! Ni har även gott om andra trevliga restauranger, caféer, butiker och serviceställen i direkt närhet. Kommunikationerna är svårslagna med gröna linjens t-bana, pendeltåg och flertalet busslinjer som tar er genom hela länet med utgångspunkt Odenplan. Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad