Såld

Vasastan/Östermalm, Stockholm

Frejgatan 4, 4tr

Slutpris: 8 000 000 kr

Frejgatan 4, 4tr

Fantastisk sekelskiftestvåa, högt upp i huset med balkong och kakelugn!

Presenterar en fantastisk sekelskiftestvåa med balkong och kakelugn! Här bor du på lugn adress mellan Valhallavägens och Birger Jarlsgatans puls!

- Balkong med eftermiddags-/kvällssol
- Kakelugn
- Tidstypiska detaljer
- Högt upp i huset
- Väldisponerad
- Källarförråd
- Välskött förening
- Trivsam adress

Välkommen in i en fantastisk sekelskiftestvåa belägen högt upp i vacker fastighet anno 1902. Bostaden genomsyras av sobra och väl genomtänkta material- och färgval samt vackra sekelskiftesdetaljer som återfinns i bland annat takstuckatur, höga golvlister och kakelugn. Under sommartid kan du njuta av solen mellan ca kl 15-21. Den generösa takhöjden och stora fönster ger genomgående rikligt ljusflöde och härlig rymd. Generöst vardagsrum med plats för soffgrupp och väl utrustat kök med plats för matgrupp. Rofyllt sovrum mot föreningens innergård och plats för dubbelsäng, helkaklat badrum och bra förvaring i två inbyggda garderober. Ett hem att trivas i!

Här bor ni nära city men har ändå gröna Hagaparken och Brunnsviken en kort promenad bort. I kvarteren finns många personliga butiker, caféer samt restauranger och på både Odengatan och Birger Jarlsgatan finns busslinjer som tar er upp till både Odenplans T-bana och pendeltåg samt till Tekniska högskolan och Roslagsbanan. För er som är bilburna tar ni er snabbt ut från stan via både E4:an och E18.

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Frejgatan 4, 4tr, Såld i Vasastan/Östermalm, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad