Såld

Stockholm

Frejgatan 25

Slutpris: 8 100 000 kr

Frejgatan 25

Sekelskiftesdröm i hjärtat av Vasastan!

Välkommen till en sekelskiftesdröm med välbevarade originaldetaljer i Sibiriens lugn. I denna vackra fastighet uppförd 1903 bor du med direkt utgång till den grönskande innergården. Här kan Ni öppna de stora dörrarna en härlig sommardag för att avnjuta morgonkaffet i solen. Invändigt väntar en klassisk och mycket ljusfylld bostad med vackra detaljer. Planlösningen är välplanerad och bostaden upplevs väldigt rymlig med härliga sociala ytor både i vardagsrum och kök.
Två pampiga kakelugnar tillsammans med vackra takrosetter, generös takhöjd, höga fönsterpartier och djupa fönstersmygar är bara några saker som pryder denna sekelskifteslägenhet.
Badrum och gäst-wc totalrenoverade så sent som 2019-2020, köket är ljust och rymligt med plats för stor matgrupp, två väl tilltagna sovrum och gott om förvaring i både inbyggda garderober och skafferi.

- Generös takhöjd
- Vackra sekelskiftesattribut
- Direkt utgång till innergården
- Totalrenoverat badrum och gäst-wc
- Placerad i hjärtat av Vasastan
- Perfekta kommunikationer i området
- Två förråd för extern förvaring

Vasastaden är ett paradis för den som söker lugnet mitt i staden. Området domineras av Vanadislundens gröna promenadstråk och det nyrenoverade utomhusbadet. Området ringas in av stora stockholmsgator som Sveavägen och Birger Jarlsgatan. Mellan dessa sträcker sig lugna och omtyckta tvärgator som Surbrunnsgatan och Tulegatan. Här bor du i den ena kanten av centrala Stockholm, lite på din egen kant – ett läge som betyder att du har nära till det mesta, men där du också kan få vara i fred. I området omkring Frejgatan 25 finner du många olika restauranger, caféer och butiker, likaså finns flera förskolor, grundskolor samt gymnasium.

Missa inte denna sekelskiftespärla - vi ses på visningen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Frejgatan 25, Såld i , Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad