Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Fredsgatan 4A

Slutpris: 1 625 000 kr

Fredsgatan 4A

Kvadratsmart etta belägen i Främre Luthagen!

Kvadratsmart etta i fint skick, som gjord för studenten eller den som söker efter sin första bostad! Här får du en ljus och trivsam lägenhet som rymmer det du önskar dig och i ett genomgående bra skick. Belägen i Främre Luthagen med direkt närhet till campus Ekonomikum, nationsliv, restauranger och stadskärnan.

Planlösningen ger dig ett rum som bland annat rymmer säng, soffa och matbord. Förutom stort fönster finns även fransk balkong som skapar ett trivsamt ljusinsläpp. Lägenheten erbjuder genomgående vita väggar och parkettgolv. Köksvrån är utrustat med häll, kyl/frys och kombinerad mikro/ugn. I hallen finns en inbyggd garderob med överskåp samt ett rymligt skafferi. Det helkaklade badrummet med schackrutigt golv har dusch och handdukstork.

Föreningen är välskött och har en god ekonomi med flera stora renoveringar avklarade. Som boende i föreningen har du tillgång till en grönskande innergård med grillplats och utemöbler. Förutom nyrenoverad tvättstuga och torkrum finns även cykelförråd i källaren och ett rymligt förråd på vinden.

Här bor du i ett lugnt läge precis intill stadskärnan, flera universitetscampus och historiska byggnader som bland annat domkyrkan. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad på endast ett par minuter. I det direkta närområdet finner du mataffär, apotek, florist, gym, studentnationer och flertalet restauranger. För trevliga cykel- och promenadstråk har du Fyrisåns fina årum i närheten samt elljusspåren i Stabbyskogen eller Röbo.

Tillträde flexibelt! Välkommen på visning.

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fredsgatan 4A, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad