Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Fredsgatan 3

Slutpris: 3 000 000 kr

Fredsgatan 3

Mycket smakfull 2,5a i Främre Luthagen, med öppen planlösning och fantastisk balkong!

Välkomna till denna smakfullt renoverade 2,5:a i populära Främre Luthagen. Här bor du i en mycket fräsch, nyligen renoverad lägenhet, med öppen planlösning och ett högt och fritt läge i huset. Planlösningen fördelar sig på ett modernt och stilrent kök med köksö och en härlig balkong med eftermiddags- och kvällssol. Ett sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i en rymlig garderobsvägg. Ett mindre sovrum eller kontor vilket gör det praktiskt för dig som studerar eller arbetar hemifrån samt ett helkaklat nytt badrum med golvvärme, nedsänkt tak med spotlights (dimmer), duschväggar och förberedd för tvättmaskin. Stora fönsterpartier vilket bidrar till fantastiskt ljusinsläpp i hela lägenheten.

Här bor du i en välskött fastighet med hiss där boende erbjuds tillgång till bl a övernattningsrum, samlingslokal och en trevlig innergård med trädgårdsmöbler. Mycket god ekonomi i föreningen!
I kvarteret finns butiker, restauranger och en välsorterad ICA-affär. Närhet till härliga Vasaparken, Ekonomikum, studentnationer och kort gångavstånd till City.

Anmäl ditt intresse idag och boka in din privatvisning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fredsgatan 3, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad