Såld

Finntorp, Nacka

Fredrik Jahns Gränd 12

Slutpris: 2 675 000 kr

Fredrik Jahns Gränd 12

Välkommen till denna häftiga och unika bostad om 48,5kvm med ca 3 meter i takhöjd! Bostaden har även en rymlig balkong men också fransk balkong. Lägenheten ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till Stockholm City. Ta chansen och sätt din egen prägel på bostaden, bara fantasin sätter sina gränser!

Bostaden erbjuder allt från stort socialt vardagsrum till bra förvaring samt balkong och fransk balkong i söderläge mot innergården.
När man kommer in till bostaden välkomnas man in i hallen som har bra plats för avhängning och bra förvaring i form av 6 garderober. Vidare in i bostaden finner man köket som är stort och rymligt. Här ryms matbord för 4 personer. Vitvaror såsom diskmaskin, kyl/frys, fläkt och ugn med spis. Trevligt fönster och fransk balkong som ger ett vackert ljusinsläpp vid matplatsen. Vardagsrummet är stort och socialt med plats för soffgrupp, sovalkov, tv-möbel och övrig önskad möblering. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen som ligger belägen i härligt söder läge, här njuter du av solen från förmiddag till kväll. Balkongen rymmer trevligt cafébord med stolar. Även detta rum har stort fönster och den generösa takhöjden om 299cm ger bodstaden en härlig rymd. Bostaden har även ett helkaklat badrum med toalett, dusch, handdukstork, handfat och spegelskåp. Till lägenheten tillhör ett externt förråd. Detta är en bostad ni inte får missa!

- Nästan 3 meter i takhöjd
- Stort och lättmöblerat vardagsrum
- Balkong och fransk balkong
- Svårslaget läge mot innergård och söder
- Direkt närhet till matbutik, caféer, restauranger, gym och shopping
- Bra kommunikationer in till city

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fredrik Jahns Gränd 12, Såld i Finntorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad