Såld

Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Fredhällsgatan 9

Slutpris: 3 750 000 kr

Fredhällsgatan 9

-Möjlig 2:a
-Stor balkong i soligt läge
-God förvaring
-Stabil och trygg förening
-Attraktivt läge på Kungsholmen

Varmt välkomna till denna fina och klockrena lägenhet med stor balkong i soligt läge, härligt ljusinsläpp och god förvaring. Byggåret gör sig påmint genom eleganta detaljer som ger bostaden sin charm. Denna bostad funkar perfekt för paret eller den kräsne singeln som vill bo på ett centralt läge och samtidigt ha grönska precis utanför dörren. Här bor ni dessutom i en trygg förening som äger marken och klassas som äkta.

Trivsam omgivning invid vattnet och granne med de omtalade Fredhällsklipporna. Detta samtidigt som du bara har en minuts promenad till tunnelbana och buss. I området finns även flera mysiga caféer och kvarterskrogar varav populära Solstugan är en av dem.

För mer info eller för anmälan till visning, kontakta ansvarig mäklare David Garrett:
0760-524600
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fredhällsgatan 9, Såld i Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad