Kommande bostad

Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm

Fredhällsgatan 3

  • price tag icon 2 735 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 62 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 735 kr/mån
Fredhällsgatan 3

Välkommen till denna rymliga tvåa som bjuder in till en harmonisk tillvaro. Belägen med rummen mot innergården, njuter man av ett generöst ljusinsläpp och en naturnära känsla. De sociala ytorna är smakfullt arrangerade, med köket som bjuder in till gemensamma måltider vid den generösa matplatsen och det luftiga vardagsrummet som badas i naturligt ljus från dess stora fönster. Här finns gott om plats att dela upp vardagsrummet för att skapa ett extra rum efter behov. Köket nås via hallen även sovrummet, vilket ger en öppen och inbjudande atmosfär som inbjuder till social samvaro och gemenskap. Här kan långbordet dukas upp för att skapa minnesvärda stunder och dela härliga måltider med nära och kära. Sovrummet har både ett förrådsrum och ett externt stort IKEA-klädskåp, som är praktiskt placerat avskilt från de övriga utrymmena och erbjuder gott om plats för en bekväm dubbelsäng, sängbord och generös förvaring i garderoberna.

Denna förening är välskött och ekonomiskt stabil, vilket ger dig en trygg bas för ditt boende. En praktisk hiss tar dig från entréplanet till din dörr. Den grönskande innergården erbjuder inte bara en fridfull oas utan även möjligheter till grillning, avkopplande sittplatser och till och med möjligheten att låna partytält från föreningen. Det känns som att ha din egen privata trädgård där du kan njuta av din morgonkopp i lugn och ro.

Med närheten till charmiga promenadstråk och vattendrag erbjuder denna bostad en perfekt balans mellan stadsliv och natursköna omgivningar. För familjer med barn finns Tora Dahls park precis utanför porten samt flera förskolor i närområdet. Dessutom finns en rad trevliga matställen och caféer i närheten, inklusive en av stadens bästa indiska restauranger. Tunnelbanans gröna linje är bara en 4-minuters promenad från porten, vilket ger bekväm tillgång till stadens alla delar.

- Möjlig trea
- Hiss i huset
- Stilrent, ljust kök
-Förening med god ekonomiskt som äger marken
- Innergård med grill och fina sittgrupper
- Fyra minuters gångavstånd till tunnelbanan

Intresseanmälan
Ashkan Jalilian
Ansvarig mäklare

Ashkan Jalilian

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Ashkan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Fredhällsgatan 3, Kommande i Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad