Såld

Stockholm

Franzéngatan 78, 1 tr

Slutpris: 6 575 000 kr

Franzéngatan 78, 1 tr

Ljus och härlig trea med stor uteplats! (Möjlig fyra), 1 tr

Varmt välkomna till denna ljusa och härliga trea med stor uteplats! (Möjlig fyra) Tack vare den fantastiska uteplatsen om ca 33 kvm från vardagsrummet och köket får ni en hemtrevlig huskänsla med gott om utrymme för soffgrupp, grill och matplats för det större sällskapet. Ni är dessutom insynsskyddade genom höga gröna växter och uteplatsen blir er privata förlängning av bostaden. Här får du det bästa av det mesta med vackra Hornsbergs Strand på ena sidan, stadens puls på andra samtidigt som du bor granne med ett flertal hemtrevliga caféer och restauranger, som bjuder in dig till en trevlig middag när du blir sugen på extra lyx i vardagen. Lägenhetens samtliga fönster ligger mot gården vilket skapar en rogivande känsla.

Stilrena och ljusa materialval i alla rum ger en tidlös rymd och möjligheter att inreda hur man själv önskar i sitt drömboende. Två rymliga sovrum, badrum med dusch, tvätt och torkmöjligheter, stort vardagsrum öppet mot matplats kök och med stora ytor för matlagning, detta gör boendet till den ultimata platsen för stora som små middagsbjudningar. Lägenheten erbjuder gott om utrymme och kan därför enkelt byggas om till en fyra. (Se alternativa planskisser nedan.) Detta är helt enkelt en möjlighet du bara inte får missa!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad