Såld

Stockholm

Franzéngatan 74, 7 tr

Slutpris: 7 425 000 kr

Franzéngatan 74, 7 tr

Väldisponerad trea med två balkonger! Möjlig fyra!

Varmt välkommen till denna fantastiska trea, ett fräscht och modernt boende på attraktiv adress med två rymliga balkonger varav ena med sjöutsikt och den andra ner mot gården. Här får du det bästa av det mesta med vackra Hornsbergs Strand på ena sidan, stadens puls på andra samtidigt som du bor granne med ett flertal hemtrevliga caféer och restauranger, som bjuder in dig till en trevlig middag när du blir sugen på extra lyx i vardagen. Tack vare den fantastiska sjöutsikten från vardagsrummets balkong lyser en genomgående känsla av lugn, harmoni och möjligheter in i hemmet. Bostaden erbjuder en hög takhöjd om hela 2,95 m och är insynsskyddat belägen i huset.

Stilrena och ljusa materialval i alla rum ger en tidlös rymd och möjligheter att inreda hur man själv önskar i sitt drömboende. Två rymliga sovrum, badrum med dusch, tvätt och torkmöjligheter, stort vardagsrum öppet mot matplats kök och med stora ytor för matlagning, detta gör boendet till den ultimata platsen för stora som små middagsbjudningar. Lägenheten erbjuder gott om utrymme och kan därför byggas om till en fyra. Detta är helt enkelt en möjlighet du bara inte får missa.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Franzéngatan 74, 7 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad