Såld

Hornsbergs Strand, Stockholm

Franzéngatan 49, 4tr

Slutpris: 3 595 000 kr

Franzéngatan 49, 4tr

Fin tvåa med balkong i sydost!

Välkommen till en mycket fin tvåa om 43kvm med härlig balkong i sydost!

- Balkong i sydost
- Bredband & kabel-tv ingår i avgiften
- Kök med full maskinell utrustning
- Diskmaskin
- Tvättpelare
- Rymlig klädkammare
- Invid Hornsberg Strand
- Bra kommunikationer

Bostaden erbjuder ett lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa, soffbord, mediamöbel samt matgrupp med 4 sittplatser. Här finns gott om plats för umgänge och samvaro. Ett stilrent och fullt utrustat kök finns i direkt anslutning. Via skjutdörr från vardagsrummet nås bostadens sovrum med plats för säng och sidobord. Vidare disponerar bostaden ett helkaklat badrum med golvvärme och badkar samt en hall med plats för avhängning. En rymlig klädkammare skapar gott om förvaring. Här bor du med bekvämligheter såsom diskmaskin och tvättpelare!

Hornsbergs strand är ett till stora delar nybyggt och expansivt område på Kungsholmen. Här har man närhet till natur och härliga promenad - och löparstråk utmed strandpromenaden. Sommartid kryllar området av människor i alla åldrar som solar och badar. Restaurangtips är populära Lilys Burger, Primo Ciao Ciao och Piren. Nära också till Lindhagens galleria med ICA maxi som är en av innerstadens största matbutiker. Systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m finns också här. Buss 50 går ofta och tar dig via Fridhemsplan och Centralen till Lappkärrsberget. Inom ett par minuters promenad finns tunnelbanestationerna Stadshagen (blå linje) och Kristineberg (grön linje). Med bil nås Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten i Hornsberg.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Franzéngatan 49, 4tr, Såld i Hornsbergs Strand, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad