Till salu

Hammarby Stadshage, Västerås

Förstadsvägen 7

6 995 000 kr
area icon Yta
  • 168 m2 boarea
  • 88 m2 biarea
  • 960 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1938
Förstadsvägen 7

Toppskick på populära Hammarby Stadshage!

På populära Hammarby Stadshage finner ni en storslagen villa som har genomgått en totalrenovering. Där allt från det invändiga till stammar, tak och fönster har bytts ut och förvandlats till en modern dröm av högsta klass.

Husets välkomnande entréplan bjuder på en omedelbar wow-faktor med sina generösa ytor. Ett påkostat badrum möter dig med elegans och funktionalitet, med högkvalitativa material och moderna bekvämligheter. Ett kök från Kvik kök pryder detta plan och utstrålar både stil och funktionalitet. Intill köket finns ett rymligt matrum och vidare finns ett välkomnande vardagsrum där du kan koppla av och umgås.

På övervåningen finner du tre stora sovrum, alla utformade med omsorg och elegans. Här kan hela familjen hitta sin egen oas för avkoppling. Ett stort badrum med bubbelbadkar och dusch erbjuder lyxig komfort och är perfekt för avkoppling.

Källarplanet har också undergått en imponerande förvandling och erbjuder flera rum/ sovrum och en praktisk och påkostad tvättstuga. Här finns även en praktisk groventré, vilket gör det enkelt att komma och gå.

Dessutom finns en outnyttjad vind med potential att skapa ännu fler rum eller utrymmen efter behov.

Villan är omgiven av en insynsskyddad trädgårdstomt som erbjuder en stor gräsmatta. Här finns även förråd och fruktträd.

Läget i Hammarby Stadshage är enastående med närheten till populära skolor. Dessutom har du Västerås city och Mälaren inom bekvämt räckhåll.

Bostaden säljes förbesiktigad.

Välkommen att boka in er på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Förstadsvägen 7, Till salu i Hammarby Stadshage, Västerås Planlösning från Förstadsvägen 7, Till salu i Hammarby Stadshage, Västerås Planlösning från Förstadsvägen 7, Till salu i Hammarby Stadshage, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad