Kommande bostad

Luthagen, Uppsala

Formgatan 11

  • price tag icon 5 200 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 150 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 76 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 200 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2015
Formgatan 11

Mycket fin och välplanerad 3:a i Luthagen med härlig balkong i bästa solläge - Hiss från markplan!

Trivsam 3:a med perfekt planlösning och hiss från markplan i populära Luthagen. Här bor du högt upp i huset, med trevlig utsikt över ängarna och ett inynsskyddat läge. Njut av en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stor inglasad balkong i bästa solläge.

Lägenheten fördelar sig på rymlig hall med bra förvaringsutrymme bakom skjutdörrar samt en stor klädkammare, två rejäla sovrum med gott om förvaring i garderober, ett väl tilltaget badrum med stilrena materialval samt tvättmaskin och torktumlare. Marbodal-kök med gott om förvaring, stenbänksskiva, full maskinell utrustning samt en ordentlig matplats intill fönster med härlig utsikt. I öppen anslutning med köket ligger det rymliga vardagsrummet, med fönster i två väderstreck där du också når den stora inglasade balkongen i bästa västerläge. Till bostaden kommer ett förråd.

Boende i Brf Ängsliljan innebär även tillgång till en levande innergård med lekplats för barnen samt en gemensam uteplats med grill, parasoll och möbler för trevliga möten med grannar och avkoppling i vardagen. Att bo i Luthagen innebär en hög livskvalitet med närhet till naturen och stadens puls. Till stadskärnan tar du dig enkelt med stadsbuss eller via några minuters cykeltur. Upptäck Stabbyskogen med sina strövstigar och elljusspår och njut av närheten till populära Mimmi Ekholms plats med mataffär, café, restaurang och gym. Bra förskolor och skolor finns inom gångavstånd, liksom universitetet vid Ekonomikum. Mycket bra pendlingsläge via påfarten till Bärbyleden som snabbt tar dig ut till E4:an.

Missa inte detta boende, kontakta mäklare för mer information!

Intresseanmälan
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad