Såld

Luthagen, Uppsala

Formgatan 11

Slutpris: 2 295 000 kr

Formgatan 11

Njut av både balkong & uteplats!

Välkommen till en välplanerad 2:a med både balkong och uteplats i gröna luthagen!
Genomtänkt och praktisk planösning med genomgående god standard. Lägenheten erbjuder kök och vardagsrum med i halvöppen planlösning med balkong, sovrum med uteplats mot gården och ett väl tilltaget badrum med tvättmöjligheter. Här bor du med endast 5-10 minuters cykelavstånd till Ekonomikum!

Brf Ängsliljans fastighet färdigställdes under 2016 av JM AB och omfattar 104 lägenheter i ett kvarter byggt med snygg tegelfasad och en trivsam innergård med lekplats.

Vid det närbelägna torget Mimmi Ekholms plats i närområdet finns bl.a. apotek, gym, ICA-affär, kafé och restauranger. Det finns även förskolor, skolor och lekplatser i området samt Nelins välsorterade mataffär. Naturen finns runt knuten och du bor nästan granne med Stabbyskogen som har ett belyst motionsspår. Det är bekvämt cykelavstånd till city och det finns goda bussförbindelser med busslinjer mot bl.a. city och resecentrum. Närhet till Fyrishov som erbjuder allt från äventyrsbad, gym och bowlinghall till minigolf. För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala.

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad