Till salu

Svartbäcken, Uppsala

Folkungagatan 8A

2 295 000 kr
area icon Yta
  • 63 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 743 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1945
Folkungagatan 8A

Renoverad gavel 2:a på 63 kvm en halv trappa upp med balkong mot innergården! Granne med Fyrishov.

Välkommen till denna stilrena pärla! En fantastiskt renoverad tvåa en halv trappa upp i det omtyckta Svartbäcken-området i Uppsala. Denna ljusa och välplanerade gavellägenhet bjuder på en trevlig utsikt med fönster i tre väderstreck och en underbar balkong som vetter mot föreningens innergård.

Det praktiska vinkelköket imponerar med sin stilrena renovering och generösa matplats intill fönstret. Vardagsrummet översvämmas av ljus från sina dubbla fönster och leder ut till en solig balkong. Sovrummet vetter mot lugna gården och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är smakfullt renoverat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet.

Denna välskötta förening har genomgått flertalet renoveringar, inklusive stambyte, och erbjuder utmärkta faciliteter såsom tvättstuga, cykelrum och två förråd tillhörande lägenheten.

Svartbäcken är känt för sitt idealiska läge med närhet till både stadsliv och natur. Med populära Fyrishov bokstavligen utanför dörren finns ett brett utbud av aktiviteter som simning, träning på Friskis och Svettis samt närliggande sportanläggningar för beachvolleyboll och badminton. Njut av avkopplande promenader längs med Fyrisån eller utforska Seminarieparken för en picknick i grönskan. Bra livsmedelsbutik i närområdet i form av Ica torbjörntorg.

Denna pärla är en möjlighet du inte vill missa! Anmäl ditt intresse redan idag och upplev det bästa av boende i Svartbäcken

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Folkungagatan 8A, Till salu i Svartbäcken, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad