Såld

Svartbäcken, Uppsala

Folkungagatan 14B

Slutpris: 3 200 000 kr

Folkungagatan 14B

Renoverad 3:a med stor balkong och fritt sydvästläge! Bo i en populär förening med låg belåning.

Inbäddad bland hus och lugna gårdar i Svartbäcken finner ni denna rymliga 3:a som i stort sett totalrenoverats i stilrena färger och material nyligen under 2021.
Bostaden är i och med den gedigna renoveringen i genomgående toppskick och består av två stora sovrum, kök med rejäl matplats, skåpinredning i vitt och arbetsbänkar i mörk laminat, väl tilltaget vardagsrum som rymmer både soffmöblemang och matsalsbord om så önskas och med utgång till balkong, möblerbar hall i vinkel, våtutrymme med dusch/WC och god förvaring i klädkammare.

På balkongen i bästa soliga sydvästläge sitter ni insynsskyddat och lapar sol samtidigt som ni njuter av rofylld vy över grannskapet och vidsträckt allmänning. Balkongen är under tak och rymmer möblemang samt egna planteringar.

Förening med god ekonomi och låg belåning samt de större renoveringarna gjorda, god extern förvaring till varje bostad i form av två förråd, i övrigt gemensamma utrymmen i källarplan såsom tvättstugor med torkrum, mangelrum, cykelförråd/barnvagnsrum, hobbyrum och samlingslokal.

Bo i omtyckta Svartbäcken, angränsande till stadskärnan, så centralt men ändå i naturskön miljö med fina rekreationsområden och motionsspår i Röbo. Strax intill lägenheten finns Fyrishov med olika former av träningsverksamhet och attraktivt äventyrsbad. En liten promenad bort finner ni Torbjörnstorg med bl a mataffärer, blomsterhandel och ombud för Posten. Till Uppsala city tar du dig enkelt och smidigt via de väl utbyggda gång- och cykelvägarna som löper antingen via Svartbäcksgatan eller längs Fyrisån alternativt med buss som har täta avgångar, även fördelaktigt pendlarläge till Stockholm via E4:ans påfart.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Folkungagatan 14B, Såld i Svartbäcken, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad