Såld

Bärby Hage, Uppsala

Flottiljgatan 68

Slutpris: 6 900 000 kr

Flottiljgatan 68

Helrenoverad bostad i toppskick med braskamin, perfekt solläge och en helt separat uthyrningsdel!

En bostad för dig med höga krav som letar ett hem med gott om plats för en stor familj och inte vill ta tag i någon stor renovering! Dessutom utrustad med garage och en helt separat uthyrningsdel i källaren som har kök, badrum och egen ingång!

Entréplan erbjuder ett stort vardagsrum med utgång till det stora trädäcket, stilrent kök med matplats och utgång till inglasad altan, två bra sovrum med förvaring samt ett stort badrum med både badkar och dusch. Vardagsrummet är stort och har en fördelaktig form som ger en naturlig plats för både soffa, tv och en stor matgrupp för många gäster. Från det välutrustade köket når man den inglasade altanen, som i sin tur når trädäcket nedanför med en naturlig plats att placera grillen - perfekt för gäster under varma sommarkvällar! Hela entréplanet har vattenburen golvvärme.

Övre plan består av två stora sovrum, massor av förvaring i garderober samt ett snyggt badrum med dusch.

Källarplan består av en praktisk tvättstuga, gillestuga som med fördel kan användas som t.ex. bio- eller lekrum samt ett väl tilltaget förråd. Den separata delen i källaren nås från egen trappa på utsidan och består av ett fint kök med matplats, badrum med dusch och egen tvättmaskin samt ett stort rum med gott om plats för både säng, soffa och tv.

Med ett lagom cykel- och gångavstånd till centrum och stationen ligger den här villa väldigt bra för dig som pendlar, oavsett om du åker bil eller kommunalt. I området finns flera förskolor och skolor, perfekt för barnfamiljer oavsett ålder på barnen! Nära till motion vid Röbo för den som gillar att gå, springa och cykla. Fint promenadstråk till Gamla Uppsala högar.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Flottiljgatan 68, Såld i Bärby Hage, Uppsala Planlösning från Flottiljgatan 68, Såld i Bärby Hage, Uppsala Planlösning från Flottiljgatan 68, Såld i Bärby Hage, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad