Såld

Uppsala

Flogstavägen 5E

Slutpris: 1 780 000 kr

Flogstavägen 5E

Fin 2a i populära Brf Ekeby Hus!

Varmt välkommen till detta härliga 55+ boende i populära Brf Ekeby Hus. Här har du en modernt renoverad 2 rok, med stilfulla materialval och ljusa ytskikt. Från bostadens vardagsrum når du den inglasade balkongen där du kan avnjuta morgonkaffet i lugn och ro.

I föreningen finns fina tvättstugor, ett nytt gym, cykelförråd, bastu, en mycket trevlig restaurang, gästmatsal, gästrum att hyra, bibliotek och hobbyrum. Som boende i Ekeby Hus kan man också vara med i dom gemensamma aktiviteterna så som måleri, bridge, boulespel, yoga, bokcirklar och mycket annat.

I avgiften ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-TV (basutbudet), bredband och tilläggsförsäkring för bostadsrätten. Det tillkommer en serviceavgift om 3.212 kr/månad. De obligatoriska avgifterna består av en årsavgift för boendet redovisat som månadsavgift, en serviceavgift för den service som ingår (som t.ex. lättare städning var 14:e dag samt fönsterputs 2 ggr/år) samt matkuponger för själva maten. Man måste köpa 21 matkuponger per person och månad under tre kvartal. Priset per kupong är 50 kr. Fler matkuponger kan köpas om så önskas. Det serveras middag mot matkuponger alla vardagar +lördag i Ekeby hus fina och nyrenoverade kök och restaurang.

Det finns flertalet parkeringsplatser i både garage och utomhus som föreningen tillhandahåller åt sina medlemmar samt två platser för laddning av elbilar. Utanför huvudentrén finner ni flera parkeringsplatser för gäster.

Läs mer om föreningen här: https://ekebyhus.bostadsratterna.se/

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad