Kommande bostad

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Fleminggatan 85

  • price tag icon 4 629 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 115 m2 boarea
  • 10 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 629 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1906
Fleminggatan 85

Exklusiv vindsvåning på centrala Kungsholmen med terrass i soligt sydvästläge

Välkommen till denna exceptionella vindsvåning på centrala Kungsholmen, ett boende som kombinerar stil och bekvämlighet med exklusiva detaljer och moderna funktioner.

Terrass i soligt sydvästläge
En av bostadens höjdpunkter är den rymliga terrassen i soligt sydvästläge. Här kan du njuta av solens strålar från förmiddag till kväll, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Med plats för både matgrupp och loungemöbler blir terrassen en härlig plats under sommarhalvåret.

Tre bra sovrum
Vindsvåningen rymmer tre rymliga och välplanerade sovrum, alla med gott om förvaring och fint ljusinsläpp. Det största sovrummet är en fridfull oas med plats för dubbelsäng och sängbord. De andra två sovrummen passar utmärkt som barnrum, gästrum eller hemmakontor.

Stort kök med köksö
Köket är en matlagningsentusiasts dröm, utrustat med moderna vitvaror och generösa arbetsytor. Den stora köksön blir en naturlig samlingspunkt för både vardagsliv och festliga tillfällen. Här finns plats för ett mindre matbord.

Rymligt vardagsrum med öppet till nock
Vardagsrummet är bostadens hjärta, med öppet till nock och synliga takbjälkar som ger en fantastisk rymd och charm. De stora fönsterpartierna i hörnläget släpper in rikligt med ljus och erbjuder en underbar utsikt över Kungsholmens takåsar. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel.
Ovanför hallen från vardagsrummet sett finns även ett utrymme med otroligt bra förvaring. Här finns dessutom ett öppet loft.

Stort badrum och separat tvättstuga
Badrummet är rymligt och fint renoverat, utrustat med både ett badkar och en modern dusch. Här kan du unna dig avkopplande bad eller snabba duschar, allt efter dina behov. Dessutom finns en separat tvättstuga med egen toalett, vilket underlättar vardagsbestyren och erbjuder extra bekvämlighet.

Sammanfattning
Detta är en unik chans att förvärva en vindsvåning på centrala Kungsholmen med allt man kan önska sig. Med tre bra sovrum, stort kök med köksö, rymligt vardagsrum med öppet till nock, en fantastisk terrass i soligt sydvästläge, stort badrum med både badkar och dusch samt en separat tvättstuga med toalett, erbjuder denna bostad ett exklusivt boende med stil och komfort i toppklass. Missa inte denna möjlighet att förvärva detta drömboende – ett hem som har allt!

Intresseanmälan
Natalie Strand
Ansvarig mäklare

Natalie Strand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Natalie

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Fleminggatan 85, Kommande i Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad