Såld

Kungsholmen, Stockholm

Fleminggatan 73, 3tr

Slutpris: 3 700 000 kr

Fleminggatan 73, 3tr

Fin sekelskifteslägenhet med härlig balkong!

Varmt välkommen till en mycket fin sekelskifteslägenhet med härlig balkong! På Fleminggatan bor du med direkt närhet till Fridhemsplan och dess breda utbud av butiker samt goda kommunikationer.

- Härlig balkong
- Sekelskifte
- Välbevarade detaljer
- Väldisponerad
- Diskmaskin
- Bra förvaring
- Källarförråd
- Goda kommunikationer

Nu saluförs en mycket fin 1,5a belägen i fastighet anno 1898. Bostaden har flera välbevarade originaldetaljer och fint originalbrädgolv i vardagsrum, kök och hall. Generös takhöjd och fint ljusinsläpp ger genomgående härlig rymd. Luftigt vardagsrum med plats för soffa, soffbord, mediamöbel och mindre matbord. Härifrån nås bostadens balkong. Stilrent kök med bra förvaring bakom vita fronter och utrustat med diskmaskin. Rofyllt sovrum, helkaklat badrum och generös hall med mycket gott om förvaringsmöjligheter i flera garderober. Extern förvaring i ett källarförråd.

På Flemingsgatan 73 bor du mycket centralt med närhet till grönskande Kronobergsparken. Runt hörnet ligger Fridhemsplan med all tänkbar service och kommunikationer. Här finns ett stort utbud av mataffärer, banker, systembolag, apotek och mängder av butiker. Västermalmsgallerian och Åhléns erbjuder utmärkta shoppingmöjligheter. Går man Sankt Eriksgatan upp över bron så finns Birkastan och Rörstrandsgatans alla caféer och restauranger.Ta en promenad och du är vid Centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med grön och blå tunnelbanelinje vid Fridhemsplan samt flera busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fleminggatan 73, 3tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad