Såld

Kungsholmen, Stockholm

Fleminggatan 49

Slutpris: 6 200 000 kr

Fleminggatan 49

Ljus och välplanerad trea med balkong i västerläge!

Väldisponerad trea med härlig balkong och låg avgift! Här bor du med närhet till all tänkbar service.

- Väldisponerad
- Goda sociala ytor
- Balkong i västerläge
- Låg avgift
- Diskmaskin
- Fräscht badrum
- Vindsförråd
- Hiss i fastigheten
- Välskött förening
- Närhet till all tänkbar service

Välkommen in i en synnerligen ljus och välplanerad trea. Stor balkong i soligt västerläge med plats för utemöbler. Luftigt och socialt vardagsrum som rymmer soffgrupp och matplats, perfekt som umgänge med familj och vänner. I anslutning ligger det smakfulla köket med god förvaring och utrustad med bekvämligheter så som diskmaskin. Vidare bjuder bostaden på ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till bostadens balkong samt ett mindre sovrum. Fräscht, helkaklat badrum och inbjudande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Extern förvaring i ett vindsförråd. Ett hem att trivas i!

Här bor du med direkt närhet till utmärkta kommunikationer vid Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess härliga utbud av shopping och restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Mäster Anders, Izakaya Lokal, Kitchen and Table och Trattorian. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ta en promenad förbi Stadshuset över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje och flera busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad