Såld

Kungsholmen, Stockholm

Fleminggatan 45

Slutpris: 3 930 000 kr

Fleminggatan 45

2:a i toppskick med underbart söderläge!

Med underbart söderläge presenteras denna fantastiskt fina och ljusa lägenhet. Bostaden har ett högt och insynsfritt läge och pryds av vacker, nyslipad fiskbensparkett tillsammans med genomgående vita ytskick.

- Söderläge
- Mycket fint skick
- Stilrena materialval
- Bygglov har tidigare funnits för balkong
- Lugnt och tyst läge mot innergården

Högt upp i huset väntar en perfekt planerad bostad i toppskick. Här välkomnas vi av ett luftigt och inbjudande allrum med generös yta för socialt umgänge och ett vackert ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Det rogivande sovrummet är avskilt och mysigt och köket är ljust, elegant renoverat med bra arbetsyta. Bostaden erbjuder även ett fräscht helkaklat badrum och mycket utrymme till förvaring i form av både inbyggda garderober och öppna ytor.

Toppläge på Kungsholmen invid grönskande Kronobergsparken med närhet till det mesta. På kort promenad nås Fridhemsplan med T-banor, bussar samt all tänkbar service i form av post, banker, apotek, systembolag, mataffärer, butiker mm. Här finns även Västermalmsgallerian med ett brett utbud av olika sorters butiker. På gångavstånd finns även Norr Mälarstrand och den idylliska strandpromenaden/joggingstråket runt Kungsholmen. Riddarfjärdens vatten och båtliv på kort avstånd. I närheten finns även natursköna Rålambshovsparken med badplatser, friluftsteater och mängder av rekreationsmöjligheter.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fleminggatan 45, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close