Såld

Kungsholmen, Stockholm

Fleminggatan 40C, 6tr

Slutpris: 5 275 000 kr

Fleminggatan 40C, 6tr

Välplanerad 3:a med balkong i högt och fritt läge med fantastisk utsikt över takåsarna samt bastu!

Välplanerad 3:a med balkong i högt och fritt läge med fantastisk utsikt över takåsarna samt bastu!

- Balkong med utsikt över takåsarna
- Högst upp i huset
- Bastu
- Gott om förvaring
- Tvättmaskin och Torktumlare
- Stor hiss
- Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök

Lägenheten är en mycket välplanerad yteffektiv 3:a och erbjuder väl tilltagna och öppna sociala ytor.
Här finns ett rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning med fint ljusinsläpp och gott om plats för soffgrupp och matbord för 4-6 personer. Köket är välplanerat med mycket goda förvaringsmöjligheter och generös arbetsyta med köksö och rejäl arbetsbänk samt all maskinell utrustning. Vidare disponerar lägenheten två bra sovrum varav ett Master Bedroom med garderob med gott om förvaring längs ena väggen och ett perfekt barnrum alternativt kontor. Ett stilrent helkaklat badrum med bastu, dusch och tvättmaskin/torktumlare. Bra hall med gott om förvaring.

Här bor du med direkt närhet till utmärkta kommunikationer vid Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess härliga utbud av shopping och restauranger. Du har Kronobergsparken precis runt hörnet och området kring Kungsholmstorg en bit bort som innehar några av Stockholms vackraste hus med flertalet eftersökta adresser och mängder av populära restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Mäster Anders, Izakaya Lokal, Kitchen and Table och Trattorian. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken och Rålambshovsparken med smedsuddsbadet. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ta en promenad förbi Stadshuset över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå linje och flera busslinjer.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fleminggatan 40C, 6tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad