Såld

Kungsholmen, Stockholm

Fleminggatan 40A

Slutpris: 4 200 000 kr

Fleminggatan 40A

Yteffektiv tvåa invid Fridhemsplans puls!

Välkommen till en ytterst välplanerad tvåa med social planlösning. Här bor du med Fridhemsplans puls precis utanför porten!

- Socialt planerad
- Stora fönsterpartier
- Diskmaskin & tvättmaskin
- Walk in closet
- Källarförråd
- Stabil förening
- Trevlig innergård
- Populärt område
- Mycket goda kommunikationer

Presenterar en optimal tvåa om 48 välplanerade kvm. Bostaden har öppen och social planlösning som bjuder in till umgänge med nära och kära. Luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp som binds samman med köket genom matplatsen. Smakfullt kök med ljusgråa fronter och integrerade vitvaror. Från vardagsrummet nås det rymliga sovrummet med plats för dubbelsäng och en elegant walk in closet med bra förvaring. Hall med god förvaring och helkaklat badrum. Här bor du med bekvämligheter i diskmaskin och tvättmaskin.

Här bor du med direkt närhet till utmärkta kommunikationer vid Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess härliga utbud av shopping och restauranger. Du har Kronobergsparken precis runt hörnet och området kring Kungsholmstorg en bit bort som innehar några av Stockholms vackraste hus med flertalet eftersökta adresser och mängder av populära restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är AG, Izakaya Lokal, Kitchen and Table och Trattorian. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Ta en promenad förbi Stadshuset över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå och gröna linje samt flera busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fleminggatan 40A, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad