Såld

Kungsholmen, Stockholm

Fleminggatan 40A, 2tr

Slutpris: 3 450 000 kr

Fleminggatan 40A, 2tr

Yteffektiv och ljus 1,5a invid Fridhemsplans puls!

Välkommen till en mycket smakfull 1,5a med yteffektiv och social planlösning. Här bor du med Fridhemsplans puls precis utanför porten!

- Yteffektiv
- Social planlösning
- Fint ljusinsläpp
- Diskmaskin
- Bra förvaring
- Stabil förening
- Trevlig innergård
- Populärt område
- Goda kommunikationer

Ljus och mycket hemtrevlig bostad som med sin yteffektiva planlösning passar för såväl en som två personer. Luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp och stilrent, väl utrustat kök med diskmaskin som renoverades 2018. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger plats för en matgrupp, perfekt för sociala tillställningar med familj och vänner. Från vardagsrummet nås bostadens mysiga sovalkov som kan skärmas av med gardiner. Badrum med badkar, generös hall med mycket bra förvaring i flera garderober och extern förvaring i ett vindsförråd. Ett hem att trivas i!

Här bor du med direkt närhet till utmärkta kommunikationer vid Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess härliga utbud av shopping och restauranger. Du har Kronobergsparken precis runt hörnet och området kring Kungsholmstorg en bit bort som innehar några av Stockholms vackraste hus med flertalet eftersökta adresser och mängder av populära restauranger. Några guldkorn som inte bör missas är Mäster Anders, Izakaya Lokal, Kitchen and Table och Trattorian. Längs Norr Mälarstrand kan du njuta av utsikten mot Mälarens inlopp och Söders höjder. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Ta en promenad förbi Stadshuset över stadshusbron och du är vid centralen på några minuter, annars är kommunikationerna mycket bra med tunnelbanans blå och gröna linje samt flera busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fleminggatan 40A, 2tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad