Såld

Tunabackar, Uppsala

Fjärdhundragatan 58

Slutpris: 1 125 000 kr

Fjärdhundragatan 58

Kvadratsmart och prisvärd 1:a i brf med mycket god ekonomi!

Perfekt första bostad eller kanske övernattningslägenhet? Här får allt plats på liten yta med rum som rymmer alla köksbestyr, mindre soffa och säng. Det kaklade våtutrymmet är från stamrenoveringen och har bl a dusch samt installerad tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare. Brett fönsterparti med fransk balkong bjuder på fint ljusinsläpp samt rofylld vy över den grönskande innergården.

Förening med god ekonomi och låg belåning per kvadratmeter, de större renoveringarna är gjorda och det mesta är inkluderat i månadsavgiften. Stora, grönskande gårdar med gemensamma möbelgrupper att nyttja samt grillmöjligheter. Extern förvaring i källarförråd och goda parkeringsmöjligheter utan kötid. Många gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, motionsrum, gästrum med två bäddart.

Bo i omtyckta Tunabackar, ett område angränsande till stadskärnan, så centralt men ändå i naturskön miljö med fina rekreationsområden, motionsspår i Röbo och kolonistugeområde. En liten promenad bort finner ni Torbjörnstorg med bl a mataffärer, blomsterhandel och ombud för Posten. Strax intill finns Fyrishov med olika former av träningsverksamhet och attraktivt äventyrsbad. Till Uppsala city tar du dig enkelt och smidigt via de väl utbyggda gång- och cykelvägarna alternativt med buss som har täta avgångar, det är även fördelaktigt pendlarläge till Stockholm via E4:ans påfart.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fjärdhundragatan 58, Såld i Tunabackar, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad