Kommande bostad

Svartbäcken, Uppsala

Fjärdhundragatan 16

  • price tag icon 3 760 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2.5 rum och kök
area icon Yta
  • 60,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 760 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1963
Fjärdhundragatan 16

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2,5:a med en genomgående planlösning. Här bor du i en lugn och uppskattad förening mitt i Tunabackars gröna, trivsamma omgivningar. Balkong i skyddat läge mot gården.

Lägenheten har genomgått renovering där samtliga ytskikt, golv samt köket har renoverats. Planlösningen är fördelad på entré/hall med plats för avhängning, kök med möjlighet till matplats, matrum/halvrum med utgång till balkong, stamrenoverat badrum med klinkergolv, rejält vardagsrum med fint ljusinsläpp samt rymligt sovrum.

Här bor du i lugna och grönskande omgivningar med närhet till flera förskolor, skola samt mataffär, apotek och restaurang vid Torbjörns torg. Promenad- eller cykelavstånd till city längst Fyrisån. Stabil och välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter samt fina gemensamhetsutrymmen såsom uthyrningsrum och kvarterslokal.

Intresseanmälan
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Fjärdhundragatan 16, Kommande i Svartbäcken, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad