Såld

Marielund, Uppsala

Fjällbo Selknä 131

Slutpris: 5 900 000 kr

Fjällbo Selknä 131

Ljust, luftigt och naturnära drömboende med sjöutsikt!

Välkommen till denna ljusa och luftiga 1-plansvilla med en fantastisk trevlig sjöutsikt och tillgång till brygga, endast 20 minuter från Uppsala i det naturnära området Fjällbo Selknä! Missa inte möjligheten att bo i denna naturnära oas med närhet till både stad, sjö samt till Fjällnora med dess fina utbud på aktiviteter både sommar som vinter.

Den väldisponerade planlösningen erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med ryggåstak samt kakelugn, tvättstuga med utgång, badrum med kakel och klinker, tre sovrum varav föräldrasovrummet med utgång till altanen som vetter mot sjösidan. De renoverade ytskikten och kök från 2018 ger huset en modern och fräsch känsla och det ljusa och öppna vardagsrummet skapar en trivsam atmosfär att umgås i tillsammans med både familj och vänner.
Den trevliga uteplatsen är perfekt för att njuta av solens strålar under många timmar och den lättskötta tomten ger gott om utrymme för barnen att både leka och utforska. Dessutom har du både möjlighet att bada, fiska och ta båten ut från bryggan och vintertid så är det bara att snöra på sig skridskorna för en runda som sträcker sig mot Fjällnora och Marielund - här är det gott att leva och njuta av allt som detta boende har att erbjuda!

På fastigheten finns även en rejäl carport med plats för två bilar, här har du elbils-laddare installerad samt gott om parkeringsplatser. I anslutning till carporten finns två avdelningar där den ena idag används för hobbyverksamhet och i den andra delen har man ett gym.

I närområdet har du Fjällnora friluftsområde och här finns det både badplats, höjdbana, uthyrning av diverse utrustning samt café/restaurang samt ett antal vandringsleder och skid- och skridskospår på vintern. Lennakatten har en station i Sälknä och trafikerar sträckan Uppsala–Bärby–Marielund–Länna–Almunge– och vid slutstationen i Faringe finns det populära klädvaruhuset Thuns. Förskola samt skola upp till åk 3 finner du vid Funbo och området Gunsta som som ligger ca 10 minuter bort pågår en utbyggnad och här planeras det för ytterligare service.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad