Såld

Fittja, Enköping

Fittja Hårsta 3

Slutpris: 3 800 000 kr

Fittja Hårsta 3

Trivsam villa med lantlig idyll, härlig utsikt & stort garage.

Välkommen till Fittja Hårsta 3, en lantlig idyll med fina strövområden i skog och mark. Här bor ni i en välplanerad villa i fint skick med öppen spis, rymligt kök och trevlig altan. Njut av dom fria vidderna och den härliga utsikten. Lättskött tomt med stora gräsytor, trädgårdsland och härliga äppelträd. Praktiskt garage med plats för 4 bilar perfekt för den motorintresserade. Fittja Hårsta ligger strategiskt väldigt bra med behagligt avstånd till Örsundsbro (10km), Bålsta (18km), Enköping (25km), Uppsala (35km), Arlanda (45km), Västerås (55km) och Stockholm (65km).

Hårsta erbjuder fina strövområden i skog och mark med goda möjligheter till bär- och svampplockning. Nära till två olika familjebad i Mälaren, Kullabadet och Båtsholmen i Fittja, avstånd till båda 5 km. Aktivt föreningsliv med en bra och flitigt använd bygdegård. För den golfintresserade så finns Friiberghs golfklubb i närheten med 18-håls bana. Dessutom nära till Hjälstaviken, 6 km, som är ett eldorado för fågelskådare. Närmaste samhälle med service är Örsundsbro, här ebjuds mycket bra service med ICA-affär med post i butik, flera förskolor, öppen förskola i Svenska kyrkans regi, skola t.o.m. klass 9, vårdcentral, tandläkare, restauranger, gym, motionsspår, padelbanor, bibliotek etc.

Kontakta mäklaren för mer information!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fittja Hårsta 3, Såld i Fittja, Enköping Planlösning från Fittja Hårsta 3, Såld i Fittja, Enköping
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad