Till salu
Budgivning pågår

Finntorp, Nacka

Finntorpsvägen 8, 3 tr

Högsta bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 3 995 000 kr
Nästa visning
calendar icon måndag 29 maj 19:00 - 19:30
3 995 000 kr
area icon Yta
  • 73 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 205 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 9 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1951
Finntorpsvägen 8, 3 tr

Topprenoverad 3,5 rok i välskött förening med låg belåning. Ingen insyn i ljust hörnläge mot sydväst

Topprenoverad 3,5 rok i välskött förening med låg belåning. Ingen insyn i ljust hörnläge mot sydväst

Välkommen hem till denna renoverade och välplanerade 3,5:a. Mycket välskött förening med låg belåning endast 2 541 kr/kvm. Här bor du med ett centralt läge i en genomgående och ljus lägenhet fri från insyn. Lägenheten kännetecknas av en trevlig planlösning där man via stora fönsterpartier och en solig balkong kan följa årstidernas skiftningar och bladverk. Lägenheten erbjuder ett ljust kök där det finns en stor lyxig köksö med modern induktionshäll med köksfläkt i mitten och en trevlig matplats som knyter samman kök och vardagsrumsdelen. Köket är fullt utrustat maskinellt med Induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, micro, kyl och frys. Vardagsrummet är mysigt med plats för stor soffa och perfekt avstånd till TVn för mysiga filmkvällar. Balkong i värmande söderläge nås från vardagsrummet och här har du sol hela dagen. Hallen är även den luftig med plats för skor och avhängning samt en garderobsvägg lite längre in. Snygg vägg med träpanel. Bostaden har tre möjliga sovrum där två är väl tilltagna med gott om garderobsförvaring och plats för dubbelsäng. Det mindre kan användas som barnrum, klädkammare och/eller kontor. Utöver befintlig förvaring finns också ett externt förråd. Badrummet är stambytt och helkaklat med ny fin inredning. Tvättmaskin finns.

Här bor du med direkt närhet till ett stort antal av Nackas busslinjer, Saltsjöbanan och tvärbanan. Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter samt mycket mer därtill. Sickla Köpkvarter når du med en kort promenad. Vill du hellre ta dig in till storstadens citypuls så går det buss dit och på endast 8 min når du Slussen. Under hösten 2017 har även tvärbanan förlängts till Sickla och i framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs Värmdövägen.

Visningar

Välkommen på visning. måndag 29 maj, 19:00 - 19:30

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Ventilation

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad