Såld

Nacka, Nacka

Finnboda varvsväg 12

Slutpris: 6 100 000 kr

Finnboda varvsväg 12

Fin étagelägenhet i två plan om 3 r o k (möjlig 4:a) med både altan och uteplats belägen nere i Finn

Varmt välkommen till denna fräscha étagelägenhet belägen nere vid vattnet i härliga Finnboda hamn. Redan utanför lägenheten möts ni av en härlig uteplats som erbjuder skön förmiddagssol. Öppnar ni sedan dörren finner ni en bra hall med förvaring i en dubbel garderob och vidare in påträffas ett stilrent kök med matplats för 4-6 personer. Här finns även ett luftigt vardagsrum med utgång till mysig altan i nordvästläge samt ett fint helkaklat badrum. Från vardagsrummet kommer ni upp på det övre planet som har två rymliga sovrum varav ett av dem går att dela av till två mindre sovrum. Även här finns ett generöst badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Här bor ni i ett av Stockholms nyaste bostadsområden som har inspirerats av vatten, industrikultur, fyrar och sjömärken. Året runt är det ett aktivt båtliv i området med allt ifrån kryssningsfartyg till fritidsbåtar och i närheten finns flertalet grönområden såsom Nackareservatet och Nyckelviken. Med bil går det fort att ta sig in till stan och det går även att promenera in till Slussen. För den som hellre tar kommunala medel går buss 402 och 53 till Slussen och för er som hellre åker båt går pendelbåt 80 vid kajen.

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close